The Blood Group
Artist

The Blood Group

Genre: Alt / Indie, Indie Pop, Ambient Pop
Origin: U.S.A
Blood Group, the New York outfit, counted Miss Jessica B., James Jackson Toth—who co-runs the independent label Polyamory—Jarvis Tavvs, and Josh Taht, formerly of the Radiation Kings, among its members. Their first release came in 2001 with the eight-track EP Everything Forgotten Gathers at the Ceiling on Le Grand Magistry, which featured guest appearances by Mercury Rev/Hopewell keyboardist Justin Francis Russo and underground hip-hop DJ/programmer NASA. The full-length Volunteers appeared the next year in 2002.

Top Songs

  1. Ultimate SolutionLike the LightsUltimate Solution · 2009Ultimate Solution4:09
  2. Ultimate SolutionWhen the Level Hits CeilingUltimate Solution · 2009Ultimate Solution5:07
  3. Ultimate SolutionMonsters in the HouseUltimate Solution · 2009Ultimate Solution4:56
  4. Ultimate SolutionFunk It to YouUltimate Solution · 2009Ultimate Solution3:50
  5. Ultimate SolutionBoy BannedUltimate Solution · 2009Ultimate Solution3:53
  6. Ultimate SolutionI'll Be Your AgentUltimate Solution · 2009Ultimate Solution4:01
  7. Ultimate SolutionMaybe We'll Work It OutUltimate Solution · 2009Ultimate Solution3:58
  8. Ultimate SolutionGive Me StrengthUltimate Solution · 2009Ultimate Solution4:17
  9. Ultimate SolutionI Got the Blues for YouUltimate Solution · 2009Ultimate Solution3:58
  10. Ultimate SolutionSanta FéUltimate Solution · 2009Ultimate Solution3:26
  11. Ultimate SolutionSimpletonsUltimate Solution · 2009Ultimate Solution4:00
  12. Ultimate SolutionAloneUltimate Solution · 2009Ultimate Solution4:08

Albums